Mød virksomhedsledere, politikere, opinionsdannere og inspirerende personer fra ind- og udland til en udbytterig debat om den grønne omstilling.

Offshore Summit sætter i 2021 fokus på de muligheder, som den grønne omstilling giver den danske olie- og gasindustri; de muligheder vi har for at opretholde en stabil energiforsyning til Danmark og EU; de muligheder vi kan få for at skabe og sikre tusindvis af jobs; og de muligheder vi kan bidrage med, så Danmark opfylder målsætningen om 70 pct reduktion i drivhusgasudledningen i 2030 og klimaneutralitet i 2050.

Hvordan sikres det, at den efterspørgsel kan imødekommes samtidig med, at de meget ambitiøse klimamålsætninger indfries? Hvad kræver det for, at den grønne omstilling bliver en succes, uden at det sker på bekostning af Europas konkurrencekraft, befolkningernes velstand og samfundenes sammenhængskraft? Hvordan bliver den grønne omstilling en succes?

Disse og mange spørgsmål kan du få perspektiveret på Offshore Summit, når Christian Ibsen, CONCITO; Thomas Drustrup, Plastindustrien; Finn Lauritzen, Axcelfuture og Martin Næsby, Oil Gas Denmark mødes i debat om den grønne omstilling. 

Adresse:
DR Koncerthuset, studie 2
Ørestads Boulevard 13
2300 København S


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »