Bliv
kontaktet

Politisk interessevaretagelse

I Altingets netværk om politisk interessevaretagelse samler vi en række beslutningstagende aktører til fem årlige møder og udveksler erfaringer og sætter spot på metoder, cases og eksempler.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er kommunikations- og politisk rådgiver Lars L. Nielsen, som med mange års erfaring med dansk og international politik trækker på en dyb indsigt i politisk interessevaretagelse og strategisk kommunikation. Tidligere har han bl.a.været partisekretær hos Radikale, Politisk & Kommunikationsdirektør i Finansrådet samt Public Affairs-direktør i Primetime. Han har også været medlem af flere bestyrelser, blandt andet DR og TV2 Lorry.  I dag er han selvstændig konsulent med bureauet NielsenNetwork

- Lars L. Nielsen, mødeleder og stifter, NielsenNetwork

Program

Tidligere begivenheder

Vis

29/9-2021

Thomas Gyldal Petersen, borgmester, Herlev Kommune

Kommunalvalg 2021

Det næste kommunalvalg står for døren. I november 2021 er det igen muligt at sætte sin stemme og få indflydelse på kommunalpolitiken. Vi har inviteret den siddende borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen (S) til en snak om, hvordan man som politiker forbereder sig på et kommunalvalg, og ikke mindst hvordan man får indflydelse på kommunalpolitikerne. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30-12:30

12/11-2021

Lars Storr-Hansen, adm. dir., Dansk Byggeri

Kæmpe fusion mellem lobbyorganisationer

I foråret bebudede to af Danmarks største lobbyorganisationer en sammenlægning, der ville styrke deres politiske indflydelse markant. Dansk Industri og Dansk Byggeri er to af landets største interesseorganisationer og repræsenterer tilsammen 17.000 danske virksomheder. Dansk Byggeri og Dansk Industri, DI, har gennem længere tid drøftet en sammenlægning af de to organisationer og valgte i foråret at sende forslaget til afstemning hos medlemmerne. Vi inviterer Lars Storr-Hansen, der er adm. direktør i Dansk Byggeri, til en snak om fusionen og spørger, hvad Dansk Byggeri håber at få ud af sammenlægningen.

Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30, kl. 9:30-12:30

6/1-2022

Offentliggøres snarest

Arbejdet som særlig rådgiver

Med regeringsskiftet i 2019 trådte en række nye ansigter også ind i rollerne som særlige rådgivere i ministerierne på Christiansborg. Vi har inviteret en særlig rådgiver for en siddende minister ind til en snak om jobbet som særlig rådgiver - et job, der ikke blot handler om pressebetjening, men som bredere handler om at være ministerens rådgiver og ikke mindst have en særlig rolle i dansk politik. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30-12:30

24/5-2022

Ikke bekræftet

Det årlige døgnmøde

Netværkets årlige døgnmøde finder sted 24. maj på skønne Kragerup Gods nær Slagelse. Vi tilbringer et døgn sammen på godset, hvor der vil være rig mulighed for at lære dine netværksfæller godt at kende, samt samt fordybe sig i de faglige oplæg. Vi får besøg af to oplægsholdere, som vil være med til at give ny inspiration og danne udgangspunkt for diskussioner og arbejde i netværket.

 

Kragerup Gods, kl. 10:00-9:00

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets lobby-netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra forskellige hjørner af den politiske arena.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser