Bliv
kontaktet

Medlemsrelationer

Altingets netværk om medlemsrelationer sætter skarpt fokus på det medlemsbaserede virksomheder og de problemstillinger og mulighedsrum, der knytter sig til dem. Netværket er derfor for dig, som er ansvarlig for at skabe - og fastholde - forbindelsen mellem organisationens formål og medlemmernes interesser. Din titel er ikke afgørende for, om du har en plads i netværket. Dét der er helt centralt for at tage del i netværket er, at du eksempelvis er ansvarlig for tiltrækningen og fastholdelsen af medlemmer, medlemsundersøgelser, medlemskommunikation, medlemsengagement og andre opgaver, der knytter sig til gøremålene af en medlemsbaseret organisation. 

Netværket består af en bred vifte af organisationer. For indenfor netværkets rammer er der nemlig både fagforeninger, partier, brancheforeninger, interesseorganisationer og NGO'er repræsenteret. Netværkets formål er kort fortalt at erfaringsudveksle med ligesindede, der har en interesse i at skabe og fastholde gode medlemsrelationer til organisationens medlemmer. Og dét realiserer vi gennem alt fra oplæg fra toneangivende aktører på området, diskussioner i netværket såvel som workshops. 

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Lars Midtiby. Med en fortid som direktør i Danske Handicaporganisationer og ikke mindst ni år som partisekretær i Socialdemokratiet, har Lars bred erfaring med at skabe og fastholde medlemsrelationer. Han vil stå i spidsen for at facilitere samarbejder og diskussioner på tværs af gruppens medlemmer, der kan omsættes og bruges til dagligt i dit professionelle virke.

- Lars Midtiby, direktør, Danmarks Naturfredningsforening

Program

Tidligere begivenheder

Vis

15/11-2021

Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier og kommunikation

Styrk din medlemskommunikation

Kommunikation til dine medlemmer har alle dage været et must for den medlemsbaserede organisation. Men selvom frekvensen af opslag, nyhedsbreve og andre kommunikative greb garanteret er høj i din organisation, betyder det ikke, at den ikke kan forbedres. For måske kan din kommunikation målrettes yderligere til dine forskellige medlemssegmenter - samt fremstå mere meningsfuld i relation til din organisations budskaber og værdier. Og meget peger på at den gode kommunikation er skudsikker vej til fastholdelsen af sine medlemmer. 

Til dagens møde får vi besøg af Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier. Astrid vil gøre os klogere på den målrettede kommunikation i en verden, der kun er blevet gjort mere digital som følge af coronakrisen. Hun vil blandt andet komme ind på, hvordan vi bedst anvender sociale medier i vores kommunikation og markedsføring, hvordan vi strømliner vores digitale tilværelse såvel som udmøntningen af en samlet kommunikationsstrategi tilpasset dine medlemmer.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

10/2-2022

Nicolai Aarkrog, Enterprise Sales Manager, Leadfamily

Gamification som middel til erhvervelse og aktivering af medlemmer?

I bestræbelsen på nye medlemmer - samt aktiveringen af dine eksisterende medlemmer - har vi konstant kikkerten vendt mod nye midler. Og hér kommer gamification ind i billedet. For skal vi tro neurovidenskaben, så har den menneskelige hjerne lettere ved at engagere sig, når den aktiveres af spilmekanismer. Imens gamification allerede er et udbredt fænomen i særligt læringssammenhænge, er det interessant at undersøge, om det kan gøre sig gældende i vores organisationer. 

For at gøre os klogere på det får vi besøg af Nicolai Aarkrog, Enterprise Sales Manager i Leadfamily. Leadfamily har implimenteret gamification vidt og bredt i organisationer lige fra Coop til Red Barnet. Derfor er vi overbeviste om, at vi kan få både redskaber og inspiration med i baggagen efter dagens netværksmøde. 

 

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

12/4-2022

Skab medlemsengagement gennem det gode mødedesign

Langt de fleste af vores virksomheder beskæftiger sig med møder på den ene eller anden måde. For om det er generalforsamling i fagforeningen eller til et vælgermøde, er mødet et af de væsentligste forbindelsespunkter med din organisations medlemmer. Langt de fleste oplevede, at den forbindelse blev brudt under coronapandemien. Men selvom man oplevede pandemien som en brat stopklods for det fysiske møde, tvang den os også i mellemtiden til at gentænke, hvordan vi designer møder. For med de digitale løsninger, kunne man pludselig nå ud til en meget bredere målgruppe af sine medlemmer, end mange af vores organisationer tidligere har oplevet. 

Til dagens møde skal vi blive klogere på, hvordan vi kan designe det optimale møde mellem din organisation og jeres medlemmer. I den forbindelse vil vi blandt andet dykke ned i, hvordan man udnytter de teknologiske muligheder i tilrettelæggelsen af det hybride møde. Derudover vil vi også blive klogere på, hvordan man udnytter mødet mellem organisation og medlem til at skabe øget medlemsengagement. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

9/6-2022

Altingets årlige døgnmøde for medlemsrelationer:

Dato for døgnmøde hermed fastlagt. Program følger. 

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, kl. 9:30-8:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets netværk om medlemsrelationer. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.

 


Accepter betingelser