Bliv
kontaktet

EU

Altingets EU-netværk er en mulighed for at møde nøgleaktører med tilknytning til den danske EU-politiske arena og erfaringsudveksle med ligesindede, når vi mødes fem gange årlige og diskuterer de vigtigste EU-relaterede emner. 

 

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Thomas Lauritzen. Thomas er Altingets Europa-analytiker og vært for mediets EU-podcast. Gennem to årtier har Thomas dækket alle de store politiske og økonomiske begivenheder i det europæiske samarbejde samt i den vestlige verdens sikkerhedspolitik. Han er dermed en af Danmarks mest erfarne europæiske korrespondenter.

Program

Tidligere begivenheder

Vis

25/10-2021

Cecilia Bonefeld-Dahl, generaldirektør, DIGITALEUROPE

Den digitale omstilling

Ledelse af den digitale omstilling er ved siden af den grønne omstilling den vigtigste overskrift i den nye kommissions arbejde. Der er opstilliet en dagsorden for udformningen af Europas digitale fremtid. Der ligger blandt andet strategier for data og kunstig intelligens, der åbner nye muligheder for virksomhederne - og borgerne. Vi får besøg af Cecilia Bonefeld-Dahl, som er generaldirektør for den digitale industris europæiske sammenslutning. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30-12:30

3/12-2021

Stine Bosse og Nikolaj Villumsen

Den sociale søjle

I første kvartal af 2021 præsenterer kommissionen sin handlingsplan for den sociale søjle i EU. Vi har inviteret Stine Bosse og Nikolaj Villumsen fra Enhedslisten til et oplæg og en diskussion af handlingsplanen. Hvad er status? Hvilke effekter forventes der? Og hvor er manglerne?

Altinget, Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets EU netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra forskellige hjørner af den EU-politiske arena i Danmark.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser